Κυριακή, Μαρτίου 2

Συνέλαβαν χρυσαυγίτη γιατρό


Είχε στο ιατρείο του πινακίδα με τη φράση
 «Οι Εβραίοι είναι ανεπιθύμητοι»
Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές αρχές, το πρωί του Σαββάτου, στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας στη Θεσσαλονίκη, σε έναν 57χρονο γιατρό έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο. 
Σύμφωνα με το thestival, ο γιατρός είχε αναρτήσει στο ιατρείο του, το οποίο του είχε παραχωρήσει ο δήμος Θερμαϊκού, επιγραφή με αντισημιτικό περιεχόμενο, η οποία ανέφερε «Οι Εβραίοι είναι ανεπιθύμητοι».
Ακολούθησε έρευνα στην οικία του γιατρού, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, ξιφίδια, δύο εκ των οποίων φέρουν ναζιστικά σύμβολα, μαχαίρια, σημαία με ναζιστικά σύμβολα και έντυπο υλικό με περιεχόμενο σχετικό με τη Χρυσή Αυγή, τη Δικτατορία και τον Αδόλφο Χίτλερ.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των Νόμων περί φυλετικών διακρίσεων, περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών και θα οδηγηθεί στον ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

ΣΣ: ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΗΣΗ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ !!!!! ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ !
Πηγή:  iefimerida.gr


ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΕΘΗΚΕ ... ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ !!


Την έλλειψη σαφούς νομολογίας για τους οπαδούς του Χίτλερ και των ναζί εκμεταλλεύτηκε ο ναζί-γιατρός του ΕΟΠΥΥ που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα προκάλεσε και την κοινή λογική αρνούμενος ότι έγραψε αυτός την επιγραφή "οι εβραίοι είναι ανεπιθύμητοι εδώ", η οποία ήταν έξω από το ιατρείο του. Το ερώτημα είναι αν μετά από όλα αυτά και τα ανατριχιαστικά ευρήματα στο σπίτι και στο ιατρείο του, κάπιος αλόθρησκος ή μετανάστης θα εμπιστευόταν τον ιατρό.
Στο ζήτημα, μέχρι στιγμής, δεν έχει παρέμβει ο ιατρικός σύλλογος Θεσσαλονίκης αν και τα όσα του καταλογίζονται αποτελούν παράβαση του όρκου του Ιπποκράτη.
Ο γιατρός αφέθηκε ελεύθερος μετά την παρουσία του στον εισαγγελέα, για να οριστεί τακτική δικάσιμος ο 57χρονος γιατρός του ΕΟΠΥΥ που συνελήφθη χθες στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, επειδή έξω από το ιατρείο, που του έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Θερμαϊκού, υπήρχε επιγραφή ρατσιστικού περιεχομένου στα γερμανικά που έγραφε: «Ανεπιθύμητοι οι Εβραίοι εδώ».
Ο γιατρός ισχυρίστηκε ότι δεν έγραψε ο ίδιος την επιγραφή, αλλά άγνωστα άτομα, την περίοδο που απουσίαζε στην Κεφαλλονιά για δουλειά του ΕΟΠΥΥ.
Στην έρευνα που έγινε από αστυνομικούς στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία μεταλλικά ξιφίδια, δύο εκ των οποίων φέρουν ναζιστικά σύμβολα, 12 μαχαίρια, δύο στικ ακονισμού μαχαιριών και 64 φαρμακευτικά δισκία, τα οποία στερούνταν της απαραίτητης ιατρικής συνταγής, επιρράμματα ενδυμάτων με ναζιστικά σύμβολα, έντυπο υλικό με περιεχόμενο σχετικό με τη Χρυσή Αυγή, τη δικτατορία και τον Αδόλφο Χίτλερ και δύο φωτογραφίες του Χίτλερ.


ΠΗΓΗ: http://www.247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ