Κυριακή, Νοεμβρίου 2

«Αιχμαλωσία πέους» (penis captivus) σπάνιο φαινόμενο στην παραλία Porto San Giorgio της ιταλίας

Ζευγάρι «κόλλησε» ενώ έκανε σεξ μέσα στη θάλασσα!
Σε... εφιάλτη μετατράπηκε ρομαντική εξόρμηση ζευγαριού στην παραλία Porto San Giorgio στην Ιταλία, όταν κατά τη διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων μέσα στη θάλασσα, το ζευγάρι «κόλλησε»!
Σύμφωνα με την ιταλική έκδοση του διαδικτυακού ειδησεογραφικού πρακτορείου The Local, οι δύο σύντροφοι ήταν ανήμποροι να απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλο λόγω της αναρρόφησης, και αναγκάστηκαν να παραμείνουν στο νερό έως ότου ζήτησαν από μια κυρία μια πετσέτα, ώστε να μπορέσουν να καλύψουν τα ενωμένα σώματά τους και να βγουν τελικά από τη θάλασσα.
Στη συνέχεια κάλεσαν γιατρό, ο οποίος και κατέφθασε στην παραλία, χωρίς όμως να μπορέσει να βοηθήσει το ζευγάρι. Έτσι, οι δύο Ιταλοί μεταφέρθηκαν στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί χορήγησαν στη γυναίκα ένεση ώστε να διασταλεί η μήτρα και να «απεμπλακεί» το πέος του συντρόφου της.
Το σπάνιο περιστατικό ονομάζεται «αιχμαλωσία πέους» (penis captivus), και συμβαίνει όταν οι μύες του κόλπου σφίγγουν ερμητικά γύρω από το ανδρικό μόριο.
Όπως εξηγεί ο Βρετανός σεξολόγος John Dean, «οι μύες του πυελικού εδάφους της γυναίκας συσπώνται ρυθμικά κατά τον οργασμό – παράλληλα το πέος διογκώνεται κι έτσι μπορεί να κολλήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ