Πέμπτη, Μαΐου 6

ΣΑΝ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ (...ιστορίες από τη καθημερινή ζωή !)

  Στο σωστό μέρος, την κατάλληλη στιγμή, βρέθηκαν ένας γιατρός και μια ομάδα νοσηλευτριών, βοηθώντας μια γυναίκα στη Γιούτα των ΗΠΑ να φέρει στον κόσμο το μωρό της, κατά τη διάρκεια πτήσης με προορισμό τη Χαβάη. 

  Η Λαβίνια Μούνγκα ταξίδευε από το Σολτ Λέικ Σίτι στη Χαβάη στις 28 Απριλίου για οικογενειακές διακοπές όταν το νεογέννητο αγοράκι, Ρέιμοντ, βιάστηκε να έρθει στον κόσμο, έπειτα από 29 εβδομάδες κύησης. 

  Στο αεροπλάνο ευτυχώς επέβαιναν ένας γιατρός και νοσηλευτικό προσωπικό, που διαπίστωσαν ότι είχε έρθει η ώρα για να γεννηθεί το μωρό. 



 Χωρίς ειδικό εξοπλισμό, η ομάδα έγινε δημιουργική: χρησιμοποίησαν κορδόνια για να κόψουν και να δέσουν τον ομφάλιο λώρο, καθώς και ένα «έξυπνο» ρολόι για να μετρήσουν τον καρδιακό ρυθμό του μωρού. 

  Ασθενοφόρο περίμενε στο αεροδρόμιο της Χονολουλού για να βοηθήσει τη μαμά και το μωρό, το οποίο θα παραμείνει για κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο, καθώς γεννήθηκε πρόωρα και χρήζει παρακολούθησης. 

 Η μητέρα, η οποία είναι καλά στην υγεία της, δήλωσε πως είναι τυχερή που υπήρχαν τρεις νοσηλεύτριες και ένας γιατρός στο αεροπλάνο. 



ΠΗΓΗ: NAFTEMPORIKI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ