Παρασκευή, Δεκεμβρίου 13

Ακούει κανείς ψυχίατρος;

Βόμβα Άδωνι:«Καλά έκανε ο Παπανδρέου και μας έβαλε στο Μνημόνιο»..... τα σχόλια δικά σας.


Την άποψη ότι «καλά έκανε και μας έβαλε στο μνημόνιο ο Παπανδρέου» υποστηρίζει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στο «Crash».

Παράλληλα, ο Υπουργός, δηλώνει ότι «η υποστήριξη του Μνημονίου είναι η πιο μεγάλη πατριωτική πράξη που μπορούσα να κάνω. Οι δανειστές μας μας κάνουν χάρη που μας το έχουν φέρει»!

Ακόμη, τονίζει για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την κόντρα που έχει ξεσπάσει για τα φάρμακα ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση. Πριν από λίγο καιρό, “αντισημίτη” με ανέβαζαν “αντισημίτη” με κατέβαζαν. Τώρα ξαφνικά, έχω γίνει πράκτορας του Ισραήλ!».

Ο κ. Γεωργιάδης απο την άλλη υπογραμμίζει ότι «οι συνδικαλιστές έχουν κομματική ταυτότητα και εκπροσωπούν τα κόμματά τους και τίποτε άλλο. Είναι παντελώς αναξιόπιστοι και δεν με ενδιαφέρει καθόλου οι γνώμη τους».

Τέλος, ο υπουργός Υγείας αναφέρει ότι η Ελλάδα δεν βρίσκεται υπό γερμανική κατοχή. «Ξοδεύαμε για χρόνια πολύ περισσότερα απο όσα είχαμε. Ζούσαμε τρώγοντας λεφτά των άλλων» και προσθέτει: «Οι δανειστές μας κάνουν χάρη. Κάποιος που σου δανείζει με 0,65% επιτόκιο δεν σου κάνει χάρη;».

 ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ