Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12

ΕΜΙΛΙΑ ΚΛΑΡΚ (EMILIA CLARK) ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΘΕΡΙΑΚΛΗ

Η βασίλισσα του «Game of Thrones» σε σέξι φωτογράφησηΑν δεν γινόταν ηθοποιός θα ήθελε να σπουδάσει αρχιτέκτονας ή τραγουδίστρια. Η 25χρονη Βρετανίδα ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ (Emilia Clark) είναι η πλατινέ κατάξανθη Ντένερις Ταργκάριεν στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones».
Η Milly (όπως τη φωνάζουν οι δικοί της) είναι μόλις 1.60, αλλά θαυματουργή. Από 3 ετών φαίνεται ότι ήθελε να γίνει διάσημη και αρχίζει να το καταφέρνει. Το 2011 κέρδισε EWwy Award 2ου Γυναικείου Ρόλου σε δραματική σειρά για το ρόλο της στο «Game of Thrones». Την ίδια χρονιά ψηφίστηκε νούμερο 88 στη λίστα του Ask Men Top 99 με τις πιο επιθυμητές γυναίκες του πλανήτη και φωτογραφήθηκε πιο καυτή από ποτέ για το περιοδικό GQ.
Αναφορικά με το ρόλο της στο «Game of Thrones», ρόλο που θα της «στρώσει» καριέρα από το πουθενά, η νεαρή ηθοποιός αντικατέστησε για καλή της τύχη τη Βρετανίδα Τάμζιν Μέρτσαντ (Tamzin Merchant) που παράτησε τη σειρά για αδιευκρίνιστους λόγους μετά το επεισόδιο πιλότος. Η σειρά του HBO που έκανε το ντεμπούτο της τον Απρίλιο του 2011 πήρε διθυραμβικές κριτικές, ενώ η Εμίλια επιλέχθηκε να συνεχίσει και στην επόμενη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ