Σάββατο, Μαΐου 10

ΝΕΚΡΟΣ ΥΠ. ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ & ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

astynomia5

Νεκρός βρέθηκε το ξημέρωμα του Σαββάτου σε οικία στην Ηλιούπολη, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος που πολιτευόταν με γνωστό δημοτικό συνδυασμό στο Δήμο Χαλανδρίου. Πρόκειται για πυρηνικό ιατρό γεννηθέντα το 1975. Ο 39χρονος ιατρός πέθανε αιφνίδια, κυριολεκτικά στην αγκαλιά της συντρόφου του. Η ίδια σοκαρισμένη ειδοποίησε την αστυνομία. Στο σημείο του τραγικού συμβάντος κατέφθασε επικεφαλής αξιωματικός της ασφάλειας καθώς και ιατροδικαστής. Σύμφωνα με την νεκροψία, διαπιστώθηκε ότι ο πολιτευτής του Δήμου Χαλανδρίου στον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Στάθη Ανδρέπουλου “Χαλάνδρι Φιλική Πόλη”, υπέκυψε από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Σοκαρισμένοι οι σύντροφοί του στον συνδυασμό δεν μπορούσαν να το πιστέψουν όταν πληροφορήθηκαν το χαμό του. Λεπτομέρειες για την αιτία θανάτου θα γίνουν από την νεκροψία-νεκροτομή καθώς και από τις ιστολογικές εξετάσεις. Ο γιατρός ήταν ένα από τα πιο δραστήρια στελέχη στον συγκεκριμένο συνδυασμό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί προσπαθούν να βγάλουν συμπερασμα και να φωτίσουν τις πτυχές του αιφνίδιου χαμού του θύματος, από την κατάθεση που έχει δώσει η σύντροφός του σε προανακριτικό υπάλληλο καθώς ήταν η μοναδική μάρτυρας πριν ξεψυχήσει ο 39χρονος γιατρός.

ΠΗΓΗ:http://www.makeleio.gr